GaySite.nl

Om terug te keren naar de homepage klikt u hier.

Het GaySite.nl Lezersonderzoek

Al vele jaren is GaySite.nl de grootste nieuws- en informatiesite voor homoseksuelen in Nederland. De site is sinds 1999 uitgegroeid tot een professionele, toonaangevende nieuws- en informatiebron voor een zeer kapitaalkrachtige bevolkingsgroep. Een advertentie-uiting van uw bedrijf op GaySite.nl zal dan ook verrassend veel respons opleveren.

Wij hebben dankzij onze expertise en ervaring een indrukwekkende lijst van zeer tevreden adverteerders weten op te bouwen. Grote bedrijven zoals Lufthansa, The Royal Bank of Scotland en MSD hebben al diverse succesvolle campagnes op GaySite.nl gelanceerd. Maar ook de plaatselijke middenstand weet ons te vinden en adverteert al geruime tijd tot volle tevredenheid. Door de grote tevredenheid is het dan ook niet zo gek dat wij het merendeel van de adverteerders rekenen tot onze vaste klantenkring. Campagnes van enkele van onze klanten zijn zelfs al jaren op GaySite.nl te zien omdat nog altijd een aanzienlijke omzet wordt gegenereerd via onze succesvolle site.

Meer over het surfgedrag op GaySite.nl en een uitvoerig bezoekersprofiel vindt u bij Het GaySite.nl Lezersonderzoek.

Tarieven:
- Een tekstlink in het blokje 'Linktips', dat staat in kolom drie naast alle pagina's binnen GaySite.nl, kost 195 euro per drie maanden

- Een full-size banner (468 bij 60 pixels) in de hoofdrotator kost 295 euro per maand. De hoofdrotator staat gepositioneerd op diverse plekken (waaronder de boven- en onderzijde), op bijna alle pagina's binnen GaySite.nl. Deze rotator kan maximaal negen banners bevatten omdat uit onderzoek blijkt dat bij dit aantal elke gemiddelde bezoeker elke banner minimaal één maal onder ogen krijgt. Hierdoor wordt een optimale exposure gegarandeerd!

- Een advertentie in kolom twee of drie, aan de rechterzijde van de pagina, is permanent zichtbaar en wordt geplaatst in het bovenste deel van de site. De kosten voor een plaatsing zijn in termijnen van een week. Omdat de afmetingen kunnen verschillen is hier geen vaste prijs voor beschikbaar. Ter indicatie: een advertentie in kolom 2 van 200 bij 200 pixels kost 119 euro per week.
Een advertentie in kolom 3 van 300 bij 300 pixels kost 149 euro per week.

- Een full-size banner in de rotator op alle homohorecapagina's kost 255 euro per 6 maanden

- Een full-size banner in de erotiekrotator (doorgeplaatst op alle erotiekpagina's binnen GaySite.nl) kost 65 euro per maand. De minimale plaatsingsduur is drie maanden. De kosten van een ander soort advertentie-uiting op de afgeschermde erotisch getinte pagina's of op de profiel/dating pagina's (ingelogd) zijn op aanvraag beschikbaar.

- Een full-size banner of advertorial (maximaal 80 woorden en één afbeelding) in de nieuwsbrief kost 155 euro per editie. Het GaySite.nl E-zine wordt ongeveer zes maal per jaar verzonden naar zo'n 23.000 gecontroleerde e-mail adressen.

Mocht u besluiten voor langere tijd te adverteren, hebben wij enkele aantrekkelijke kortingen. Wilt u liever een combinatie-campagne op meerdere sites van Gaysite Media, neemt u dan contact op voor de mogelijkheden. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW. GaySite.nl participeert niet in affiliate programma's.

Banner/button specificaties:
Een full-size banner kan aangeleverd worden als .gif, .jpg of .swf (flash). Het formaat van de banner moet 468 x 60 pixels bedragen en mag niet zwaarder zijn dan 30 kb.
Advertenties in kolom twee dienen 200 pixels breed te zijn en advertenties voor kolom drie dienen 300 pixels breed te zijn. De hoogte van de advertentie kan in overleg worden bepaald.

Copyright © 2018 GaysiteMedia.nl. Alle rechten voorbehouden. K.v.K. Amsterdam nr. 34045325
Voor meer informatie neemt u contact op met A. Stevens - info@gaysitemedia.nl
GaySite.nl home